Euregio Sport is importeur van Errea en brengt het Italiaanse merk naar Nederland. In combinatie met onze jarenlange ervaring in sport kunnen we iedereen voorzien van het perfecte Errea outfit. Errea maakt al sinds 1988 sportartikelen en sportkleding. Ze promoten hun producten bij de volgende sporten: honkbal, volleybal, handbal, voetbal en rugby. Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze wat sporters willen. Met deze ervaring kunnen ze voor elke sport de perfecte kleding te ontwikkelen.


Anno 2018 is Errea wereldwijd een erkende naam die zowel op lokaal niveau en op hoogste niveau van meerdere internationale sporten opereert. De onderscheidende kracht van Errea is dat het de volledige productie in eigen hand heeft gehouden. Ze beschikken over eigen fabrieken en kunnen hierdoor altijd een constante kwaliteit garanderen. Errea doet het ook erg goed in Teamwear. Ze beschikken over een interne grafische indeling dit biedt ze de mogelijkheid om unieke, gepersonaliseerde kleding aan te bieden aan clubs, bedrijven en verenigingen.

Errea sportkleding in Nederland

In Nederland is Errea onder andere bekend als kledingsponsor van ADO Den Haag. In april werden ze ook sponsor van de Nederlandse Volleybal Bond. Op lokaal niveau leveren ze aan veel amateur clubs.